Hvorfor velge Euler Hermes?

 

 

  • Kunder fra et bredt spekter av bransjer og markeder 

  • Verdensomspennende løsninger for små til store selskaper 

  • 500+ inkassoeksperter i Euler Hermes konsernet 

  • Euler Hermes’ database overvåker selskaper som er aktive i markeder som representerer 92 % av verdens totale BNP. 

  • Et sterkt samarbeid med Euler Hermes kredittforsikring

 

Euler Hermes tilbyr en global inkassotjeneste fra A til Å. Euler Hermes er en del av Allianz, ledende innen kredittforsikringsløsninger, og hjelper bedrifter til å vokse trygt innenfor sin virksomhet i Norge og i utlandet.
 
Vi tilbyr både innenlandsk inkasso og internasjonale inkassoløsninger over hele verden. Vårt World Collection Network bruker intern erfaring og kunnskap om lokale markeder for å sikre en profesjonell tjeneste fra utenomrettslig inndrivelse til eventuell rettssak.
 

EksPERTer over hele verden

Det er først og fremst våre medarbeidere som setter oss i en særstilling. Vi har over 600 inkassoeksperter over hele verden. De har ferdighetene som trengs for å kreve inn dine utestående fordringer uten å risikere viktige kundeforhold. Vårt dedikerte team av eksperter har omfattende kunnskaper på tvers av alle bransjer, noe som sikrer effektiv inndriving av gjeld.    
 

euler hermes - Et anerkjent navn

Som en anerkjent bransjeleder innen kredittforsikring og inkasso, har vårt navn en betydelig innvirkning på sene betalere. Ved å bruke en tredjepart, viser du skyldnere at du tar deres betalingsansvar på alvor.
 

SPEsialkompetanse

I motsetning til mange firmaer i vår bransje driver vi ikke inkassovirksomhet mot privatpersoner. Vi hevder at vi gjør en spesialistoppgave som krever solide fagkunnskaper, og derfor fokuserer vi fullt på inkassovirksomhet mot bedrifter, et område hvor vår erfaring er uovertruffen. 
 

Kunnskap

Som en del av Euler Hermes-gruppen har vi tilgang til den aller beste forretningsinformasjon tilgjengelig. Dette betyr at vi ofte finner viktig informasjon eller nøkkelindivider som andre firmaer ikke kan spore i jakten på dine utestående fordringer.
 
Vi har også tilgang til informasjon gjennom informasjonstjenesten Credit Intelligence, som består av et enestående nettverk av informasjonskilder med førstehånds, oppdatert informasjon om 40 millioner firmaer verden over tilgjengelig døgnet rundt, syv dager i uken.
   

anerkjent bransjeLeDER

Vi spiller en aktiv rolle i internasjonale bransjeorganisasjoner for inkassobransjen. Vi er kjent for den høye standarden vi setter for prosedyrer og profesjonalitet – og vi har satt standarden for god praksis i bransjen. 
 
 

Enestående rekkevidde

Vi har et utstrakt nettverk med medarbeidere i over 50 land, samt sterke partnerskapsavtaler med eksterne jurister og inkassobyråer, noe som gjør at vi kan tilby inkassotjenester i over 130 land verden over. 
 
Vi håndterer over 200 000 inkassosaker i året, og bruker vår erfaring og ekspertise til å gi våre kunder profesjonell service enten det gjelder utenomrettslige eller rettslige inkassotjenester.
 
Med vårt internasjonale nettverk av byråer og jurister kan vi operere i alle markeder, forhandle på de fleste språk og håndtere komplisert lokal lovgivning. 
 

vi har økonomisk soliditet

Vi innhenter med jevne mellomrom store beløp på vegne av våre kunder. Vår sterke økonomiske stilling gir deg trygghet for et langsiktig partnerskap. Vi er et Allianz-selskap med en omsetning på 2,27 milliarder euro, og har fått tildelt Standard & Poor’s karakteren AA.

​​​