Hva er inkasso?

​Inkasso er inndrivning av forfalte fordringer mot en eller flere skyldnere som ikke har betalt utestående kundefordringer.  

  

Ubetalte fordringer kan ha svært negativ innvirkning på din virksomhet hvis de ikke blir behandlet på korrekt måte. De påvirker kontantstrøm, omsetning, kredittvurdering og til og med virksomhetens omdømme.
 
Når slike situasjoner oppstår gjelder det å ha en effektiv kredittstyrings strategi for å håndtere og følge opp ubetalte fordringer.
 
I en slik situasjon er det viktig å ha et pålitelig inkassobyrå til å håndtere utestående fordringer.
Inkassopågang kan være krevende, spesielt i markeder utenfor Norge; det er alltid best å handle raskt, og med hjelp av erfarne fagfolk.
 
Euler Hermes beviste tilnærming til å drive inn forfalte fordringer kommer som et resultat av mange års erfaring og spesialisering innen inkassotjenester. Vårt primære mål er å sikre full betaling så raskt som mulig og samtidig sørge for at din virksomhet opprettholder et godt forhold til kunden.
 

Inkasso med Euler Hermes


Euler Hermes inkasso tilbyr en komplett inkassotjeneste i Norge og i utlandet. Over 500 erfarne fagfolk maksimerer utenomrettslig pågang via telefonsamtaler, e-post og brev. Vår internasjonale inkassotjeneste koordineres av World Collection Network som omfattes av Euler Hermes kontorer og eksterne partnere over hele verden. Alle dine saker blir håndtert gjennom ditt lokale Euler Hermes kontor.
 
Det er viktig å handle raskt, tiden er avgjørende. Desto tidligere vi mottar informasjon om ditt utestående, desto raskere kan vi begynne inndrivelsen mot din skyldner. Vi gjør vårt ytterste for å drive inn dine forfalte fordringer gjennom utenomrettslig pågang.
 
Men dersom vi ikke lykkes å drive inn ditt utestående gjennom minnelige løsninger og utenomrettslig inndrivelse, vil vi hjelpe deg gjennom den rettslige prosessen med råd og veiledning. Vi har konkurransedyktige betingelser på våre tjenester fra A-Å. Vi vil informere om hvilke kostnader som vil kunne påløpe i forbindelse med tiltak og vi innhenter alltid aksept fra deg før tiltaket igangsettes.
 
Du kan benytte deg av vår inkassotjeneste selv om du ikke har en kredittforsikrings-avtale med oss.