Hvorfor Euler Hermes?

 

 

Hvorfor er Euler Hermes markedslederen innenfor kredittforsikring?

 
Ved bruk av global ekspertise, skapt gjennom mer enn 100 års virksomhet, har Euler Hermes utviklet en unik, omfattende og nøyaktig tilnærming til risikoanalyse som har gjort oss til verdens ledende tilbyder av kredittforsikringsløsninger.
 
I hjertet av våre tjenester er vår kompetanse – eksklusiv kunnskap som vi har oppnådd gjennom erfaring og gjennom et nettverk av risikoeksperter i over 50 land. Denne kunnskapen er kun tilgjengelig for våre kunder, og vi bruker den for å hjelpe din bedrift med å vokse samt for å beskytte deg mot risiko knyttet til kundeinsolvens.
 

Hvordan fungerer det?

 
Vår unike “underwriting”-metode blir utført av våre risikoeksperter som overvåker debitorer, på avstand og gjennom besøk, og som alltid star klare til å svare på kredittgrenseforespørsler. 
 
Våre kredittforsikringsløsninger hjelper tusenvis av bedrifter, uansett størrelse eller sektor med å handle i trygghet- både på hjemmemarkedet og internasjonalt- fordi de vet at deres fordringer blir betalt. Du vil også ha tryggheten om at ditt partnerskap med oss hviler på vår finansielle styrke, anerkjent med Standard & Poor’s AA- rating.
 

Hvorfor velge Euler Hermes?

 
Vi gir deg tilgang til den beste kunnskapen
Vår omfattende risikodatabase blir konstant overvåket, gjennomgått og oppdatert for å sikre at den er presis og nøyaktig.
 
Vi er din partner
Når vi får tilgang til ny informasjon informerer vi deg raskt og tydelig for å styrke ditt beslutningsgrunnlag. 
 
Hos oss står kunden i fokus
Gjennom hvert steg av risikoprosessen støtter vi din virksomhet med kundservice på høyeste nivå. Vi holder våre tidsfrister og er alltid tilgjengelig med råd for å gjøre mest mulig ut av vårt samarbeid.
 
Vi er der hvor dine forretninger er
Vi har risikoeksperter og økonomer i mer enn 50 land rundt om i verden. Våre råd blir alltid gitt i nærhet til din risiko samtidig som de er koordinerte på et globalt nivå. 
 
Vi gir deg øyeblikkelig og sikker tilgjengelighet til avtaleinformasjon
Vår unike online-tjeneste, EOLIS, er tilgjengelig for alle våre kunder. Gjennom systemet kan du sende forespørsler om nye kredittgrenser, overvåke din eksisterende avtale og følge dine kredittgrenseforespørslers utvikling.
 
Vi har økonomisk styrke og troverdighet
Ikke bare har vi Allianz i ryggen som er en av verdens ledende tilbydere av finanstjenester, vi har også en ‘AA‘ rating fra Standard & Poor’s.
 
Vi skreddersyr løsninger innen kredittforsikring til din virksomhets størrelse, sektor og behov. Finn ut mer om kredittforsikring til mindre og mellomstore bedrifter, større bedrifter og multinasjonale selskaper.