Nye medarbeidere

 

 

Vi tilbyr våre nye medarbeidere en rekke forskjellige introduksjonsprogrammer og kortsiktige oppdrag som legger grunnlaget for en vellykket og givende karriere.

de første ukene hos Euler Hermes

 
Introduksjonsprogrammene varierer avhengig av stilling og programmet for en som starter i en lederstilling være forskjellig fra programmet til en som er nyutdannet.  Uansett hvor mye erfaring du har, har du selv ansvaret for din karriere helt fra starten av. Krev mye og vær proaktiv.

Noen forslag:

 • Bli enig med din nærmeste sjef om en personlig introduksjonsplan (f.eks. møter med medarbeidere fra andre avdelinger, møte med kunder, samvær med medarbeidere fra konsernsiden og regionene, tid til å lese dokumenter og artikler osv.).
 • Din nærmeste sjef eller HR-partner kan hjelpe deg med å finne en «buddy» for de første par månedene. 
   
   
 • Fortsett å stille spørsmål (skriv ned alle spørsmål du ikke finner svar på og del disse med din sjef i de ukentlige medarbeidersamtalene).
   
   
 • Gi din sjef en oversikt sett «fra en nykommers ståsted», der du skriver opp ting som har overrasket deg, ting du liker og ting som kan forbedres.​

De første månedene er verdifulle - gjør det beste ut av dem!

Faglig introduksjon​

 
Faglige introduksjonsprogrammer er hovedsakelig rettet mot risiko-underwriters, kommersielle underwriters og salgspersonell, og gjennomføres på flere måter (intern opplæring, e-læring, blandet læring). Disse programmene er utformet slik at alle medarbeidere over hele verden deler de samme konseptene og det samme vokabularet, møter de samme kvalitetsstandarder og deler beste praksis.