Hvorfor velge en garantiløsning fra Euler Hermes?

 

 

​Vi er en ledende tilbyder av garantier i en rekke land og tilbyr et komplett utvalg av garantiløsninger til virksomheter i alle størrelser – fra små bedrifter til store multinasjonale selskaper.
 
Våre garantier gir deg rom til finansiell fleksibilitet ved å lette kredittgrensen din med banken. Ved å fungere som en helt uavhengig garantist, garanterer vi for ditt ansvar mot tredjeparter. Dette kan ta form av garantier, obligasjoner eller andre former for sikkerhet. 
 
Vår ekspertise og erfaring med underwriting gjør oss i stand til å utstede garantier til både store og små bedrifter og innenfor nesten alle sektorer av handel og industri.
Gjennom det omfattende internasjonale nettverket vi har som en del av Allianz-konsernet er vi en ledende tilbyder av garantier på verdensbasis.
 

Hva er fordelene med å velge en garantiløsning fra Euler Hermes?

  • Et fleksibelt alternativ for å sikre likviditet og fri arbeidskapital
  • Avlaster kredittgrensen med banken
  • Euler Hermes er en solid garantist (AA rating fra Standard & Poor’s) og en pålitelig referanse for de begunstigede og dine finansielle partnere
     
  • Vi har et globalt nettverk av kontorer
  • Internasjonal erfaring som garantist.
Takket være Euler Hermes’ garantiløsninger kan du sikre et langsiktig samarbeid som leverandør og finne den riktige løsningen til ditt garantibehov.